Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - وزیر امور اقتصادی و دارایی به تازگی با اهدای لوحی به مدیرعامل بانک ملی ایران، اعلام کرد که این بانک طی سال 1399 در همگامی با تحول دیجیتال و تهیه نقشه راه استقرار بانکداری دیجیتال، توانسته است با استفاده از قابلیت های نیروی انسانی و ظرفیت های فناورانه، رتبه برتر را در ارزیابی های این وزارتخانه میان بانک های دولتی و خصوصی شده کسب کند،‌ اما این افتخار چگونه کسب شد؟

به گزارش پایگاه خبری امتداد   ، گرچه تحول دیجیتال و توسعه بانکداری الکترونیک چند سالی است که در کشور ما به عنوان یک هدف مطرح شده است، اما بانک ملی ایران در سال های اخیر به طور جدی به این حوزه ورود کرده و بر روی آن سرمایه گذاری کلانی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به کارگیری ابزارهای نوین بانکی، راه اندازی سامانه های پیشرفته بانکداری دیجیتال و استفاده از اپلیکیشن های موبایلی طراحی شده توسط متخصصان داخلی که امنیت آنها به خوبی تضمین شده است، توانسته بانک ملی ایران را به یکی پیشرفته ترین بانک های در این حوزه تبدیل کند.

اطلاعات موجود نشان می دهد مشتریان نیز با اعتماد به دستاوردهای این بانک، رویکرد خود را از بانکداری سنتی به بانکداری دیجیتال تغییر داده و میزان استفاده از این ابزارها را بیشتر کرده اند.

کارت های بانکی یکی از اصلی ترین ابزار استفاده از سامانه های بانکداری دیجیتال هستند و از این رو تعداد کارت های صادره توسط بانک ملی ایران به طور چشمگیری در حال افزایش است. همچنین خودپرداز، کیوسک و‌ خودگردان از جمله سامانه هایی هستند که قابلیت انجام انواع عملیات بانکی را در هر ساعت از شبانه روز دارند.

نگاهی آماری به عملکرد سامانه های بانکداری الکترونیک و دیجیتال بانک ملی ایران

 

تعداد کارت های برداشت

متوسط ماهانه وجوه دریافتی از خودپرداز (میلیون ریال)

تعداد خودپرداز

تعداد کیوسک بانکی

1397

37.751.843

28.773.169

7.787

2.587

1398

43.003.955

20.934.822

8.004

2.695

1399

44.879.088

19.768.532

8.117

3.020

 

کارت های اعتباری جلوه تازه ای از هدایت منابع بانکی به سوی استفاده غیرنقد و جایگزینی آن به صورت الکترونیکی هستند. مدتهاست که نظام بانکی قصد دارد روند استفاده از تسهیلات را به سوی کارت های اعتباری تغییر دهد، به شکلی که دارندگان این کارت ها، منابع موجود در آن را تنها در نقطه نهایی و هدف مصرف کنند،‌ نه این که پول را به بخش های غیرمولد تزریق کنند.

بانک ملی ایران که از پیشتازان عرصه کارت های اعتباری است،‌ به خوبی توانسته این هدف را محقق کند. بررسی آماری روند موجود نشان می دهد از سال 1397 به بعد،‌ هم تعداد کارت های اعتباری صادره و هم میزان مصرف آن توسط مشتریان بانک ملی ایران به سرعت در حال افزایش است.

 

تعداد کارت های اعتباری در دست مشتریان

متوسط ماهانه مبلغ استفاده شده از محل کارت های اعتباری (میلیون ریال)

1397

300.000

465.007

1398

327.270

7.623.094

1399

663.715

273.071.145

 اینترنت بانک، همراه بانک، و تلفن بانک نیز ابزارهای دیگر بانکداری دیجتال بانک ملی ایران هستند که در لحظه،‌ میلیون ها تراکنش مالی در آنها انجام می شود. گزارش عملکرد این سامانه ها حکایت از آن دارد که بار عظیمی از عملیات بانکی اکنون توسط این سامانه های بومی هدایت می شود و در نتیجه نه تنها سرعت و دقت در فرایندها افزایش می یابد،‌ بلکه میزان مراجعات حضوری به واحدهای بانک نیز به شدت کاهش می یابد.

 

 

متوسط ماهیانه تعداد تراکنش انتقال وجه اینترنت بانک

متوسط ماهیانه تعداد تراکنش انتقال وجه همراه بانک

متوسط ماهیانه تعداد تراکنش پرداخت قبض تلفن بانک

خرداد 1400

187 میلیون فقره

120 هزار فقره

230 هزار فقره

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانکداری دیجیتال کارت های اعتباری تعداد کارت بانک ملی ایران سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۰۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمید قنبری گفت: بیش از ۶۵ درصد از بازار تبلیغات در دنیا به صورت دیجیتال انجام می‌شود که ارزش آن در سال گذشته حدود ۵۸۰ میلیارد دلار بوده است.

او افزود: از عمر صنعت تبلیغات دیجیتال در ایران نیز بیش از دو دهه می‌گذرد و در این بازه زمانی، این نوع از تبلیغات جایگاه خود را در میان مردم پیدا کرده است. به گونه‌ای که بر اساس گزارش‌ها حدود ۶۶ درصد ایرانیان به یکی از تبلیغات دیجیتال عادت دارند و تعداد دفعات نمایش تبلیغات دیجیتال در ایران از مرز ۷۰۰ میلیارد بار در سال گذشته است.

قنبری با اشاره به این آمارها گفت: با وجود جا افتادن صنعت تبلیغات در میان مخاطبان، هنوز مشکلاتی در این صنعت وجود دارد. چه مشکلاتی که از جانب سیاستگذار به فعالان این حوزه تحمیل می‌شود و چه مشکلاتی که تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها برای ما ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: اهمیت صنعت دیجیتال چنان بود که ما تصمیم گرفتیم امسال همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس، اولین دوره همایش تبلیغات دیجیتال با نام ادز آپ را برگزار کنیم تا با این کار هم دانش تبلیغات دیجیتال را ارتقا دهیم و هم اینکه فضایی فراهم کنیم تا متخصصان این حوزه به تبادل نظر با هم بپردارند.

قنبری درباره جزئیات برگزاری این همایش گفت: همایش ادز آپ قرار است ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شود. در این همایش چهار پنل تخصصی با حضور بیش از ۲۰ نفر از فعالان تبلیغات دیجیتال برگزار می‌شود و هر کدام به یکی از چالش‌ها و موضوعات روز این صنعت می‌پردازند.

دبیر این همایش با ارائه جزئیات این پنل‌ها تصریح کرد: وضعیت تبلیغات دیجیتال در ایران یکی از پنل‌های مهمی است که در این همایش برگزار می‌شود و آژانس‌های تبلیغاتی به موضوعات مهم این حوزه می‌پردازند.

بررسی نقش گوگل در تبلیغات دیجیتال و تاثیر تحریم‌ها بر این حوزه یکی دیگر از پنل‌هایی است که قنبری به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت مساله تقلب در تبلیغات نیز پنلی با این موضوع ترتیب دادیم تا متخصصان در این باره صحبت کنند. آخرین پنل هم درباره ارتباط میان مراکز آموزشی و تبلیغات است.

به گفته قنبری، امسال قرار است برندگان جایزه ایران ادز هم در این همایش معرفی شوند و مراسم اختتامیه این جایزه در این رویداد برگزار خواهد شد. به گفته قنبری این جوایز در هفت بخش آگهی‌های تلویزیونی، آگهی‌های محیطی، فیلم‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های BTL، کمپین‌های دیجیتال و یکپارچه و فیلم‌های شرکتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در رویداد و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس Adsup.inotex.com مراجعه کنند.
اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6091170 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی