Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین زاده با اشاره به قدردانی وزیر امور اقتصادی و دارایی از این بانک پس از کسب رتبه برتر در ارزیابی تحول و استقرار بانکداری دیجیتال گفت: بانک ملی ایران امروز یک بانک پیشرو در بیشتر بخش ها به ویژه در حوزه بانکداری دیجیتال است و این باعث اعتماد به نفس بیشتر کارکنان و افزایش قدرت رقابت بانک در بازار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، محمد رضا حسین زاده در جلسه بررسی عملکرد واحدهای بانک طی سال گذشته با اشاره به این که راه اندازی سامانه های متعدد بانکداری غیرحضوری و دیجیتال مانند بام، بله، نشان بانک و ملی پلاس، افتخاری برای بانک ملی ایران و نظام بانکی است، خاطرنشان کرد: این سامانه ها اکنون توسط بانک های دیگر در حال الگوبرداری است و خوشحالیم که توانسته ایم با چنین رویکردی، تحولی بزرگ در نظام بانک کشور ایجاد کنیم.

وی در ادامه با تاکید بر این که بانک ملی ایران هرگز وارد رقابت های ناسالم در نظام پولی و بانکی نخواهد شد، به ابزارهای متعدد قانونی موجود در این بانک برای جذب سپرده های ارزان قیمت اشاره کرد و گفت: تازه ترین ابزار ایجاد شده در این حوزه، اوراق گواهی سپرده مدت دار با نرخ 18 درصد است که در آینده نزدیک عرضه آن آغاز خواهد شد و می تواند روش مناسبی برای تجهیز منابع باشد.

او با تاکید بر این که افزایش مصارف به منظور پرداخت تسهیلات بیشتر در گروی تجهیز منابع است، بر لزوم دقت نظر همه واحدها در کاهش قیمت تمام شده پول و کاهش میزان مطالبات غیر جاری تاکید کرد و گفت: نباید در دام افزایش نرخ سود سپرده افتاد، بلکه باید با استفاده از همه ابزارهای قانونی موجود، سپرده را با نرخ های مصوب جذب کرد و به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار داد.

مدیرعامل بانک ملی ایران اعتبارات اسنادی، خرید دین و ضمانتنامه را از بهترین اهرم های جذب منابع خواند و با ابراز خشنودی از افزایش سهم این قبیل منابع در طرف دارایی های بانک، اظهار کرد: تلاش همه کارکنان باید بهبود صورت های مالی بانک و در نتیجه افزایش سهم آن در بازار رقابتی باشد.

وی همچنین به اقدامات بیمارستان بانک ملی ایران در مقابله با کرونا اشاره کرد و با بیان این که طی یک سال بیش از 400 هزار تست کرونا از کارکنان بانک دریافت شده است، این اقدام را کم نظیر خواند و خاطرنشان کرد: پیگیری های لازم برای واکسیناسیون توسط همه بخش ها در حال انجام است، اما بدون شک این اقدامی زمان بر است.

دکتر سید فرید موسوی عضو هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در این نشست با اشاره به این که سیاست های اعتباری بانک به زودی در هیات مدیره مطرح و ابلاغ می شود، تاکید کرد که بانک ملی ایران نیز مانند هر بانک و سازمان دیگری با محدودیت منابع مواجه است و از این رو واحدهای بانک باید در تجهیز منابع بیش از پیش کوشا باشند.

در این جلسه که با حضور اعضای هیات مدیره، هیات عامل، مدیران امور، روسای ادارت کل و روسای ادارت امور شعب سراسر کشور به صورت وبینار برگزار شد، جمعی از حاضران به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

همچنین بر اساس ارزیابی عملکرد واحدها که توسط اداره کل مدیریت استراتژیک بانک انجام شد، ادارت امور شعب بوشهر، لرستان و خراسان جنوبی و نیز شعب مستقل فردوسی، سعدی و مرکزی توانستند رتبه های برتر عملکردی سال گذشته را از آن خود کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ملی بانکداری دیجیتالی تسهیلات خدمات غیر حضوری پول نیوز نرخ سود بانک ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳